Sådan gør du dig klar til at få gæster

Skal du have gæster inden for den nærmeste fremtid? Så er det bare med at komme i gang med alle forberedelserne. Det gør nemlig, at du bliver den bedste vært, hvis du har forberedt det hele ned til den mindste detalje. At du er godt forberedt betyder også, at du har mere tid til dine gæster, når de er på besøg. Er du usikker på, hvordan du griber det hele an, så læs med her.

Start med at lave en indkøbsseddel

Når du får gæster på besøg, er der en masse ting, du skal have købt. Du kan få et overblik over, hvad du skal købe ved at lave en indkøbsseddel. Start i god tid, så du har flere dage til at komme i tanke om alle de ting, du skal have købt, så du kan skrive dem på sedlen. 

Husk at skrive alt på listen. Du skal eksempelvis skrive alt lige fra en buket blomster til servietter, maden, håndsæbe, skraldeposer og hvad du ellers lige mangler. Og glem endelig ikke vin. Køb her.

Ryd op i boligen og gør grundigt rent

Inden dine gæster kommer, skal du også have ryddet op og gjort rent, så du med god samvittighed kan invitere gæsterne indenfor. At der er pænt og rent i dit hjem får både dig og dine gæster til at føle sig godt tilpas. 

Begynd igen i god tid. Du kan eventuelt lave en plan, hvor du rydder op i et rum om dagen og derefter sørger for at holde det ryddeligt, indtil du har haft gæster. Du bør først gøre rent dagen før, du får gæster. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*