HACCP Food Safety Standard

Lige så åben madens muligheder er, lige så stringent og lukket er Bon Appetits Food Safety Standard. Bygget over de internationale HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Point) principper, som er beskrevet i DSNEN ISO 22000, er vores sikkerhed og hygiejne i top gennem alle processerne fra indkøb til levering.

kvalitet_a.jpg
prod_b.jpg

Omhyggelighed og
sund fornuft

Egenkontrol og omhyggelighed er lige så naturligt som at bruge vores erfaring og sunde fornuft til at forudse eventuelle udfordringer. Hele processen er forskanset, så kun netop dém, der arbejder med maden, kan komme ind – og et stort sikkerhedsprogram er med til at holde dette levende.

Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

Don’t take our word for it. Læs eksperternes udtalelse.

kvalitet_c.jpg

Respekt for miljøet

En vigtig opskrift til at skabe den gode mad er respekt – også for miljøet. Indpakninger, der ikke har noget at skjule, er et af vores specialer, og i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere forfiner vi løbende nye, miljørigtige måder. Vores papemballage er allerede nu 100% bio- nedbrydelige men rejser slutter ikke her, før vi også finder en løsning for bio-nedbrydeligt plastemballage.

Du kan smage, at vi ikke tager noget for givet.

Sikkerhedsgodkendt til lufthavne

Bon Appetit Group A/S har som den første danske cateringvirksomhed fået en særlig sikkerhedsgodkendelse som leverandør til lufthavne og flyvninger. Det er EU, der som led i terrorsikringen nu stiller nye, strenge krav til håndteringen af varer, herunder mad, der skal leveres til lufthavne og flyselskaber. 

kvalitet_d.jpg