omhyggelighed_a.jpg

Få fornyelsen og de nære råvarer på menuen

Du en del af en stræben efter altid at finde nye veje, der gør, at vi kan løfte madens muligheder for alle, der rejser, eller som kan blive en lækker og mættende pause de steder, der er behov. Produkterne tænkes ned i mindste detalje, og for at kunne styre hele oplevelsen udvikler og producerer vi også vores egne dressinger og pestoer i vores særlige køkkener, der i mange tilfælde kan være dén brik i retten, der gør smagen overraskende god.

Bring a bite of home

Hos Bon Appetit vil vi gerne have maden til at få dig til at føle dig hjemme, uanset hvor du er. Hver dag bliver det til mere end 30.000 måltider. Du kan altid genkende vores mad på, at vi har forstået dine behov, og at vi har glædet os til, at du møder resultatet. Derfor starter vi altid med at leve os ind i situationen, serveringen og nydelsen.

omhyggelighed_b.jpg

Eksempler fra vores køkken

Madens udseende skaber lysten

Du vil altid kunne mærke og dufte, at brødet er friskt, grøntsagerne knasende, friske og sprøde, dressingen hjemmelavet og kødet veltilberedt. 

Bing a bite of home

Der er ingen grund til, at mennesker skal ”nøjes”, når de bliver sultne på farten. Bon Appetit skaber oplevelser, der altid er lækre og lige i nærheden.

Nærhed i maden

Vi satser på råvarer fra Danmark og de nordiske lande, fordi det giver os en mulighed for at styrke nærheden i vores mad. 

omhyggelighed_c.jpg

Retterne er konstant
i udvikling

Det er en helt speciel disciplin at skulle lave mad til mennesker, der bevæger sig. Anledningen, rammerne og behovet forandrer sig undervejs, men med Bon Appetit kan du være sikker på, at duften, smagen, følelsen og udseendet altid afslører, at vi har haft dig i tankerne.

Hvorfor sikkerhed kan
smage af ærtepuré med lime

At være 100% sikker er en naturlig del af Bon Appetits produkt, fordi din mad skal være et helle. Al den mad, du nyder fra os, er lavet af mennesker, der giver deres bedste i gode rammer. Vores mad er skabt med tryghed, både når det gælder persongodkendelse, køkkenhygiejne og fødevaresikkerhed. Arbejdet med dette gav os som den første danske cateringvirksomhed en særlig sikkerhedsgodkendelse som leverandør til lufthavne og flyvninger, hvis særligt høje og ufravigelige krav vi har arbejdet inden for i årevis.

prod_a.jpg