Alle, der er ude, skal spise,
som var de hjemme

Der er ingen grund til at folk skal “nøjes”, når de er på farten.
Bon Appetit skaber oplevelser, der altid er lækre og lige i nærheden.

Vi ønsker at skabe både oplevelse og glæde

Koncept

Samarbejde

Udvikling

Fødevaresikkerhed

Emballage

Logistik

Mange års erfaring og en medfødt kærlighed til mad sikrer, at du kan få en bid af den gode energi, uanset hvor du er på vej hen. Og der er mange detaljer, der skal spille sammen for at skabe både oplevelse og glæde. 

Uanset hvor du får behovet, glæder vi os til, du smager dét, vi har lavet til dig. 

home_a.jpg

Mange ting smager godt, men der er kun én ting, vi vil servere

Som kunde hos Bon Appetit er du en del af en stræben efter altid at finde nye veje, der gør, at vi kan løfte madens muligheder for alle, der rejser, eller som kan blive en lækker og mættende pause de steder, der er behov.

Maden skal være i bevægelse ligesom de mennesker, vi skaber maden til.

Det gode samarbejde »

At rejse er at leve - og spise godt. Bon Appetit har specialiseret sig i at lave måltidsløsninger til lounger og luftfartsselskaber som opererer ud fra de Skandinaviske lufthavne, hvor vi har leverancer til 6 dage om ugen.

Selvom vores måltider serveres i luften, så tænker vi på bæredygtighed ved at producere måltider, som serveres i bionedbrydeligt emballage - cradle to cradle emballage.

Selvom der ikke står Bon Appetits navn på vores salater, sandwich og måltidsløsninger, så har de fleste forbrugere stødt på vores produkter i supermarkeder, cafeer og delikatesser.

Vi har specialiseret os i at udvikle koncepter for vores kunder, som oftest bliver solgt under private label. Vi satser på danske grøntsager, som følger sæsonen og råvarer fra danske kødproducenter. Vi har egen produktion af nordiske pestoer og dressinger, alle uden e-numre. Disse kan også produceres vegansk.

Mange benytter overfarten til at stille den værste sult med god mad og en kop kaffe inden en lang køretur.

Her leverer vi vores salater og sandwich, hvor der er vores mål at servere et måltid, som giver en langvarig mættende følelse med masser af gode råvarer - hver gang.

home_b.jpg

Madens udseende skaber lysten

Madens udseende og indpakning skaber lysten. Dine øjne afslører hurtigt, om din mad er frisk og tiltalende. Smagen skal følge øjnene. Du vil altid kunne mærke og dufte, at brødet er friskt, grøntsagerne knasende, friske og sprøde, dressingen hjemmelavet og kødet veltilberedt.

Dette er vores fundament, og med disse enkle grund-principper kan vi lave alt. Det har vi gjort siden 1946.

Dyrk omhyggeligheden »

 
home_c.jpg

Nordiske råvarer og styrket
nærhed i maden

Vi satser på råvarer fra Danmark og nordiske lande, fordi det giver os mulighed for at styrke nærheden i vores mad. Pastaen er dog italiensk, fordi den er bedst. Det glæder os at finde det yppereste, lokale produkter og være i kontakt med leverandøren, ligesom hele vores råvarer stategi er sat op efter at have den kortest mulige transporttid. Naturligvis skal der også være fornuft i sammenhængen mellem pris og kvalitet.

Det giver os friskhed fra høst til nydelse.

Nyd kvaliteten »